Anbefalinger

Superkoselige ansatte, super service og ikke minst eksperter på hår 🙂 Har aldri blitt helt fornøyd med håret før jeg kom til mito, de er virkelig verdt å prøve!

Kine Veronica Wiik Avatar Kine Veronica Wiik
4/09/2018

Kjempe fornøyd med Sigrunn. Ville gjøre en stor forandring så gikk fra blond til brunt, veldig uvant, men kjempe fornøyd! Sigrunn er veldig flink til å fortelle hva som kan passe best for akkurat deg og ditt ansikt, noe jeg satt stor pris på.

Karina Hørte Gunleifsen Avatar Karina Hørte Gunleifsen
4/09/2018

Dette blir min nye faste frisør Mitt første besøk på MiTo, og det blir ikke det siste! Tusen takk til Sonia. Hadde ingen forhåpninger om at det var mulig å gjøre min gamle "sveis" om til noe som var utrolig stilig, og en perfekt sparesveis men spørs om jeg i det hele tatt ønsker å spare lengre, når jeg så hvor fin jeg ble på håret nå.

Cathrine Bringsverd Avatar Cathrine Bringsverd
4/09/2018

God atmosfære i en flott salong! Susanne er en dyktig frisør og fantastisk flink på farge!

Yngvild Stiansen Avatar Yngvild Stiansen
4/09/2018

Gode forslag til fargenyanser og produkter som passer håret Hvis du ønsker å besøke en salong som er supre på kundebehandling og service i tillegg til det frisørfaglige, så anbefales MiTo Frisør på det sterkeste. Jeg har begynt å gå til Sigrunn fast for farging, og hun presterer å få håret mitt lyst og fint uten at det føles overprosessert eller tørt, som ofte har vært tilfellet ved bleking tidligere. Setter også pris på å få forslag til fargenyanser og produkter som passer håret, samt stylingtips tilpasset kort hår. Ved forrige besøk flettet hun håret, neste gang blir det klassisk “bølgeføn” – stas i hverdagen. God kaffe har de også.

Marianne Avatar Marianne
4/13/2018

Mange som har spurt hvor jeg klipper meg Gleder meg alltid til å klippe meg hos dere. Er alltid strålende fornøyd med resultatet. Mange som har spurt hvor jeg klipper meg. Gleder meg alltid til å legge meg i massasjestolen og få vasket håret, det er nydelig. Takk for god veiledning til stell av håret. Dere er veldig flinke alle sammen, tusen takk!

Solfrid Erlandsen Avatar Solfrid Erlandsen
4/13/2018

Beste salongen i byen Og en av di få plassene di har gode produkter til både hår og skjegg for oss mannfolk. Jeg bruker kun Sonia, men di andre der er oxo fulle av livsgnist og kunnskap fra en annen verden.

Atle Høivang Avatar Atle Høivang
4/09/2018

Very friendly and great consultation Just got my first haircut in Norway - and what an experience it was. Merete did a phenomenal job with the haircut. Very friendly and great consultation. On top of that her skill level when it comes to cutting hair is just incredible. Thank you for giving me an appointment on such short notice and blessing me with such a satisfying result. I am looking forward to my next appointment.

Mark Fauss Avatar Mark Fauss
4/09/2018

Fantastiske jenter, serviceinnstilte og en salong med en herlig atmosfære I motsetning til de fleste anmelderne her så er jeg en godt voksen mann. Nå er det nå slik at vi menn og er opptatt av hår og liker og ta oss godt ut. Har vært kunde hos Sigrunn og Bente siden MiTo ble etablert for mange år siden og det som kan sies om denne salongen er at her spiller det ikke noen rolle hvem frisør du velger for her jobber bare de beste av de beste. Dette er frisørsalongen som har Arendals BESTE frisører.

Steinar Andersen Avatar Steinar Andersen
4/13/2018

Blir rett og slett litt bortskjemt Alltid god atmosfære og stemning på MiTo. Jeg går dessverre altfor sjelden til frisør, desto større glede når jeg sitter i stolen og får SÅ god behandling. Og så krydrer de det med himmelsk god kakao og hodebunnsmassasje. Blir rett og slett litt bortskjemt. Og det skal man jo når man endelig får dratt til frisøren. Fargen ble jo knallfin og så sier Sigrunn at om jeg ikke er helt fornøyd så må jeg jo si fra. Men det er jo ikke nødvendig når man blir så fornøyd. Kjempefornøyd og disse damene må man jo komme tilbake til igjen og igjen…

Linda Avatar Linda
4/13/2018

Kjempe fin frisørsalong Alltid fornøyd og ikke minst gode og flinke frisører! Der blir jeg også tatt vare på, veldig god behandling må jeg jo si 🙂 Dette kan jeg anbefales på det varmeste! Så bare stikk innom.

Bjørg Lundvall Avatar Bjørg Lundvall
4/09/2018

Alltid på godt humør og veldig serviceinnstilte! Jeg anbefaler MiTo Frisør på det sterkeste – de er helt utrolig flinke alle sammen. Vil si det er ett lite minispa, blir alltid like fornøyd når jeg går derfra! 🙂 Jeg kommer aldri til å velge en annen frisørsalong!

Madelen Avatar Madelen
4/13/2018

Flinkeste frisørene på sørlandet Kreative, serviceinnstilte, god atmosfære, skravling, kaffe og ikke minst goood hodebunnsmasasje før det gode resultatet til slutt. Alltid koselig å komme til dere!

Cecilie Langnes Avatar Cecilie Langnes
4/09/2018

Servicen og kundebehandlingen er upåklagelig hos MiTo Første gang for minstemann på MiTo. Han klippet seg hos Ingunn, og han var strålende fornøyd. Mens han satt i stolen gikk jeg bort og spurte hvordan det gikk. Jeg får det som jeg vil, var svaret, mens han smilte stort. Ingunn henvendte seg til han når hun spurte om sveisen, og hørte på hva han hadde å si. Han likte at hun henvendte seg til han, da det var han som var kunden. Servicen og kundebehandlingen er upåklagelig hos MiTo, er alltid en fornøyelse å komme dit. Anbefales på det varmeste.

Sonja G Avatar Sonja G
4/13/2018

Et minispa med verdens hyggeligste gjeng Fantastisk timeout i hverdagen! Fulgt frisørene på MiTo helt siden oppstarten. Gleder meg hver gang jeg skal dit – et minispa med verdens hyggeligste gjeng. Når jeg kommer inn senker skuldrene seg, og jeg nyter tiden fra jeg går inn til jeg går ut. I tillegg blir jeg kjempefin, hva mer kan man ønske seg av en frisørsalong. Dere er supre!

Line C Avatar Line C
4/13/2018

Alltid fantastisk service her! Bente Marie er super kreativ, og jeg kommer alltid ut med noe nytt og spennende som ingen andre har!

Marianne O Olsen Avatar Marianne O Olsen
4/09/2018

Super fornøyd! Anbefaler Susanne på det varmeste. Utrolig dyktig og tilpasset håret akkurat som jeg ønsket 🙂

Silje Therese Aavoll Avatar Silje Therese Aavoll
4/09/2018

Servering av kaffe, sjokolade o.l. får jeg alltid og ved vasken får jeg deilig ryggmassasje Siden jeg begynte hos MiTo frisør i 1999 har jeg likt meg kjempegodt hos de gilde jentene der, og Bente ble fort min favoritt. Hun er søt og blid bestandig, og ser hva jeg kler, noe som gjør at jeg alltid er fornøyd! Hjemme får jeg skryt hver gang for den fine sveisen. Servering av kaffe, sjokolade o.l. får jeg alltid og ved vasken får jeg deilig ryggmassasje i en av de nye massasjestolene. Praten går lett og greit og det er en fornøyelse å bruke MiTo Frisør i Arendal.

Reidun Sylvia Pedersen Avatar Reidun Sylvia Pedersen
4/13/2018

De er utrolig dyktige og vet hvordan kunden (meg) vil ha det Jeg har alltid vært fornøyd når jeg går herfra. Servicen er på topp, herlige og nydelige ansatte! 🙂 Går ut herfra nå med et stort smil 🙂 – Takk Sigrunn 🙂

Sonia T Avatar Sonia T
4/13/2018

Skal du klippe håret ditt i Arendal, går du på Mito Du blir møtt med et smil av den som tar imot. Fine lokaler og meget god massasjestol ved vasken. Min frisør heter Hanne. Hun er veldig lydhør og kommer med konstruktive og gode tilbakemeldinger ved klipp og farge.

Frode Olsen Avatar Frode Olsen
4/09/2018

Tidenes beste klipp og kundebehandling får man hos MiTo i Arendal Kjempefornøyd med klippen Sigrunn! Dette skal anbefales til alle.

Gunder Felix Avatar Gunder Felix
4/13/2018

Utolig flinke med farging av hår, helt imponert Fikk også en helt ny look som ser helt smashing ut! Tusen takk til Hanne for den gode jobben du gjorde, nå kan jeg endelig ha håret løst.

Malin Espedal Avatar Malin Espedal
4/09/2018

Beste og koseligste salongen i byen Fantastisk flinke frisører.

Katrine Mørland Avatar Katrine Mørland
4/09/2018

Endelig noen som kan "lese" og forstå krøller! Sigrunn og Bente er begge dyktige frisører og flotte mennesker som har klart det ingen andre frisører jeg har vært innom har klart - klippe krøllene mine sånn at de er mine og matcher meg. Ingen standardklipp her, nei! Vi prater og deler mens det vaskes og masseres og klippes og kuttes og sakses og styles og smiles. God stemning, god energi, god kaffe og alltid tipptopp resultat! Anbefales på det varmeste! 🙂

Cathrine Bulien Lauvdal Avatar Cathrine Bulien Lauvdal
4/09/2018

Alltid i gode hender på MiTo Beste frisørene i mils omkrets! Super service og deilige massasjestoler er det som venter deg når du går inn på MiTo. Alle frisørene er dyktige og ikke minst hyggelige. Fantastiske produkter. Kunnskap har de masse av og er du i tvil på hva slags frisør/farge du vil ha, er de flinke til å se an hver person og hva de vil kle. Alltid i gode hender på MiTo frisør 🙂

Margarita T Avatar Margarita T
4/13/2018

Hun så med en gang hva hun hadde lyst til å gjøre og hørte på mine innspill Wow! Jeg har atter en gang bestemt meg for å si til min frisør: Gjør hva du vil. Denne gangen hos Sigrunn på MiTo, etter å ha lest alle de gode anbefalingene her. Og jeg må bare si, at jeg har funnet min frisør! 🙂 En dame som tydelig elsker det hun driver med! Hun så med en gang hva hun hadde lyst til å gjøre, og hørte på mine innspill. Etter et supert resultat, tok det ikke lange tida før jeg satt der igjen, denne gangen for å få ny farge. Og jeg ble akkurat like førnøyd med farge som med klipp. Dette er en frisør jeg stoler på. 🙂 Anbefales på det varmeste!! 🙂

Eva Birketvedt Nævisdal Avatar Eva Birketvedt Nævisdal
4/13/2018

Jeg har reist jorden rundt i mange år, og så finner jeg verdens beste frisør i Arendal Sigrunn, du er fantastisk!! Ett krølleGENI helt enkelt, og jeg er så takknemlig og super fornøyd min NYE frisyre. Tenk at noen kunne gi meg det! Nytt, funky, soft og sensuelt, og med kul edge. You rock! Jeg har reist jorden rundt i mange år, også finner jeg verdens beste frisør i Arendal, Norway...lol...fantastisk! I tillegg opplever jeg alle kvinners drøm; en så god klipp at jeg kan bruke 5 min på badet om morgenen, og likevel gå ut døren og VITE at håret ser bra ut. Jeg må også få lov å si at jeg aldrig har vært borti en slik genuin interesse for hår og individ, og heller ikke opplevd en slik fantastisk atmosfære i noen annen frisørsalong. Her fikk man MYE for pengene. Tusen takk!

Sunniva Sutestad Avatar Sunniva Sutestad
4/13/2018

Anbefales på det varmeste! Utrolig hyggelig og varm atmosfære fra med en gang man kommer inn døren 🙂 Jeg gikk fra langt til kort hår i går, bli-ny-klipp hos Sigrunn, ufattelig dyktig og hyggelig 🙂 Sjeldent vært så fornøyd på alle områder etter et frisørbesøk før 🙂

Sofie D. Frohe Avatar Sofie D. Frohe
4/09/2018