Anbefalinger

Wenche Einarsen AvatarWenche Einarsen

Hyggelige, blide og profesjonelle frisører. Holder seg oppdaterte, ser hva som kan passe den enkelte og gir seg ikke før begge er fornøyde.

Åse Ribe Johnsen AvatarÅse Ribe Johnsen

Trivelig og god stemning på MiTo! Dyktige frisører, alltid hyggelig å komme inn i salongen. God service🌞🌞

Stian Topland AvatarStian Topland

Perfekt hårklipp og produkter skreddersydd til meg, sava fornøyd 😄👍 5/5

silje sørheim Avatarsilje sørheim

Jason er veldig flink, farget håret og klippet meg, ble veldig fornøyd

gh 12345 Avatargh 12345

Really good hair dressers, they have a good experience in hair👌🏻 Love the massage chair

Maria Løvli AvatarMaria Løvli

Alltid hyggelig å være kunde hos dere😀

Odd Gunnar Bergsveet AvatarOdd Gunnar Bergsveet

Utrolig god service. Jeg er godt fornøyd med både vask,massage og klipping av læringen . Kan trygt anbefale MiTo frisører

Rønnaug Hals Diesen AvatarRønnaug Hals Diesen

Tør, i lag med meg og ta den helt ut.... iallefall for meg. Tusen takk Bente. Er SUPER fornøyd🙃

Nina Helene Helle AvatarNina Helene Helle

Heilt fantastisk!! Følte meg så godt ivaretatt av dyktige folk. Og fikk en kul frisyre👌

Jøran Igland AvatarJøran Igland

Always been happy when I've been here, also they have a reputation for being excellent when it comes to hair dyeing for women 🙂

Caroline Knudsen AvatarCaroline Knudsen

Utrolig fornøyd med både service og frisyre etter jeg var der! Hyggelige og imøtekommende! Jason er definitivt å anbefale!

Cecilie Lomeland AvatarCecilie Lomeland

Utrolig flinke og ikke minst utrolig god atmosfære🙌🏻

Dorte Suurballe AvatarDorte Suurballe

Kan varmt anbefale Bente fra Mito. Er super fornøyd med både klip og farge 😁👌

Jonn Syvert Dale AvatarJonn Syvert Dale

Veldig fornøyd, flinke og veldig fleksible 😃👍🏻

Kine Lysø AvatarKine Lysø

gikk fra kullsvart hår til brunette med lyse striper på bare 1 sesjon, knallfornøyd, hadde aldri trodd at det skulle bli så bra 🙂 Susanne gjorde en strålende jobb!

Marianne AvatarMarianne

Gode forslag til fargenyanser og produkter som passer håret Hvis du ønsker å besøke en salong som er supre på kundebehandling og service i tillegg til det frisørfaglige, så anbefales MiTo Frisør på det sterkeste. Jeg har begynt å gå til Sigrunn fast for farging, og hun presterer å få håret mitt lyst og fint uten at det føles overprosessert eller tørt, som ofte har vært tilfellet ved bleking tidligere. Setter også pris på å få forslag til fargenyanser og produkter som passer håret, samt stylingtips tilpasset kort hår. Ved forrige besøk flettet hun håret, neste gang blir det klassisk “bølgeføn” – stas i hverdagen. God kaffe har de også.

Linda AvatarLinda

Blir rett og slett litt bortskjemt Alltid god atmosfære og stemning på MiTo. Jeg går dessverre altfor sjelden til frisør, desto større glede når jeg sitter i stolen og får SÅ god behandling. Og så krydrer de det med himmelsk god kakao og hodebunnsmassasje. Blir rett og slett litt bortskjemt. Og det skal man jo når man endelig får dratt til frisøren. Fargen ble jo knallfin og så sier Sigrunn at om jeg ikke er helt fornøyd så må jeg jo si fra. Men det er jo ikke nødvendig når man blir så fornøyd. Kjempefornøyd og disse damene må man jo komme tilbake til igjen og igjen…

Madelen AvatarMadelen

Alltid på godt humør og veldig serviceinnstilte! Jeg anbefaler MiTo Frisør på det sterkeste – de er helt utrolig flinke alle sammen. Vil si det er ett lite minispa, blir alltid like fornøyd når jeg går derfra! 🙂 Jeg kommer aldri til å velge en annen frisørsalong!

Line C AvatarLine C

Et minispa med verdens hyggeligste gjeng Fantastisk timeout i hverdagen! Fulgt frisørene på MiTo helt siden oppstarten. Gleder meg hver gang jeg skal dit – et minispa med verdens hyggeligste gjeng. Når jeg kommer inn senker skuldrene seg, og jeg nyter tiden fra jeg går inn til jeg går ut. I tillegg blir jeg kjempefin, hva mer kan man ønske seg av en frisørsalong. Dere er supre!

Steinar Andersen AvatarSteinar Andersen

Fantastiske jenter, serviceinnstilte og en salong med en herlig atmosfære I motsetning til de fleste anmelderne her så er jeg en godt voksen mann. Nå er det nå slik at vi menn og er opptatt av hår og liker og ta oss godt ut. Har vært kunde hos Sigrunn og Bente siden MiTo ble etablert for mange år siden og det som kan sies om denne salongen er at her spiller det ikke noen rolle hvem frisør du velger for her jobber bare de beste av de beste. Dette er frisørsalongen som har Arendals BESTE frisører.

Gunder Felix AvatarGunder Felix

Tidenes beste klipp og kundebehandling får man hos MiTo i Arendal Kjempefornøyd med klippen Sigrunn! Dette skal anbefales til alle.

Margarita T AvatarMargarita T

Alltid i gode hender på MiTo Beste frisørene i mils omkrets! Super service og deilige massasjestoler er det som venter deg når du går inn på MiTo. Alle frisørene er dyktige og ikke minst hyggelige. Fantastiske produkter. Kunnskap har de masse av og er du i tvil på hva slags frisør/farge du vil ha, er de flinke til å se an hver person og hva de vil kle. Alltid i gode hender på MiTo frisør 🙂

Sonia T AvatarSonia T

De er utrolig dyktige og vet hvordan kunden (meg) vil ha det Jeg har alltid vært fornøyd når jeg går herfra. Servicen er på topp, herlige og nydelige ansatte! 🙂 Går ut herfra nå med et stort smil 🙂 – Takk Sigrunn 🙂

Solfrid Erlandsen AvatarSolfrid Erlandsen

Mange som har spurt hvor jeg klipper meg Gleder meg alltid til å klippe meg hos dere. Er alltid strålende fornøyd med resultatet. Mange som har spurt hvor jeg klipper meg. Gleder meg alltid til å legge meg i massasjestolen og få vasket håret, det er nydelig. Takk for god veiledning til stell av håret. Dere er veldig flinke alle sammen, tusen takk!

Eva Birketvedt Nævisdal AvatarEva Birketvedt Nævisdal

Hun så med en gang hva hun hadde lyst til å gjøre og hørte på mine innspill Wow! Jeg har atter en gang bestemt meg for å si til min frisør: Gjør hva du vil. Denne gangen hos Sigrunn på MiTo, etter å ha lest alle de gode anbefalingene her. Og jeg må bare si, at jeg har funnet min frisør! 🙂 En dame som tydelig elsker det hun driver med! Hun så med en gang hva hun hadde lyst til å gjøre, og hørte på mine innspill. Etter et supert resultat, tok det ikke lange tida før jeg satt der igjen, denne gangen for å få ny farge. Og jeg ble akkurat like førnøyd med farge som med klipp. Dette er en frisør jeg stoler på. 🙂 Anbefales på det varmeste!! 🙂

Reidun Sylvia Pedersen AvatarReidun Sylvia Pedersen

Servering av kaffe, sjokolade o.l. får jeg alltid og ved vasken får jeg deilig ryggmassasje Siden jeg begynte hos MiTo frisør i 1999 har jeg likt meg kjempegodt hos de gilde jentene der, og Bente ble fort min favoritt. Hun er søt og blid bestandig, og ser hva jeg kler, noe som gjør at jeg alltid er fornøyd! Hjemme får jeg skryt hver gang for den fine sveisen. Servering av kaffe, sjokolade o.l. får jeg alltid og ved vasken får jeg deilig ryggmassasje i en av de nye massasjestolene. Praten går lett og greit og det er en fornøyelse å bruke MiTo Frisør i Arendal.

Sonja G AvatarSonja G

Servicen og kundebehandlingen er upåklagelig hos MiTo Første gang for minstemann på MiTo. Han klippet seg hos Ingunn, og han var strålende fornøyd. Mens han satt i stolen gikk jeg bort og spurte hvordan det gikk. Jeg får det som jeg vil, var svaret, mens han smilte stort. Ingunn henvendte seg til han når hun spurte om sveisen, og hørte på hva han hadde å si. Han likte at hun henvendte seg til han, da det var han som var kunden. Servicen og kundebehandlingen er upåklagelig hos MiTo, er alltid en fornøyelse å komme dit. Anbefales på det varmeste.

Sunniva Sutestad AvatarSunniva Sutestad

Jeg har reist jorden rundt i mange år, og så finner jeg verdens beste frisør i Arendal Sigrunn, du er fantastisk!! Ett krølleGENI helt enkelt, og jeg er så takknemlig og super fornøyd min NYE frisyre. Tenk at noen kunne gi meg det! Nytt, funky, soft og sensuelt, og med kul edge. You rock! Jeg har reist jorden rundt i mange år, også finner jeg verdens beste frisør i Arendal, Norway...lol...fantastisk! I tillegg opplever jeg alle kvinners drøm; en så god klipp at jeg kan bruke 5 min på badet om morgenen, og likevel gå ut døren og VITE at håret ser bra ut. Jeg må også få lov å si at jeg aldrig har vært borti en slik genuin interesse for hår og individ, og heller ikke opplevd en slik fantastisk atmosfære i noen annen frisørsalong. Her fikk man MYE for pengene. Tusen takk!